Osman Zeki Yücesan İlkokulu

Vizyon: Okulumuz; teknolojiyi kullanan, çağdaş eğitim veren, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Cumhuriyeti ve demokratik yaşamı benimsemiş, ülkesi için en iyiyi düşünen, en iyiyi yapan ve iyi bir lise ardından iyi bir üniversite ve iyi bir meslek hedefleyen öğrencilerin yetiştiği bir eğitim kurumu olmayı hedeflemektedir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları ve ilkeleri doğrultusunda yetişen; çağdaş düşünebilen, sorgulayabilen, Atatürk ilke ve inkılaplarını bilen, üreten, araştıran, mesleki teknik eğitim alanında ülkenin istediği normlarda disiplinli, sanatsever, sportmen ve insanlığa hizmet eden bireyler yetiştirmektir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda twinning projeleri yapılmaktadır.

WEB - https://osmanzekiyucesanio.meb.k12.tr

Adres - Erciyesevler M. Fundalık S. Tuna Cad. No 6 Kocasinan / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Erciyesevler Mah. Fundalık Sok. Tuna Cad. No:6/B Kocasinan / KAYSERİ

Adres - Erciyesevler M. Fundalık S. Tuna Cad. No 6 Kocasinan / KAYSERİ

Ulaşım Belediye otobüsleri ve tramway ile ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kocasinan ilçesine bağlı olup, il merkezine 4 km. uzaklıktadır.